Basketbalový příměstský kemp 2021

Basketbalový příměstský kemp 2021

Kategorie: Články | 2021 | Ostatní

Basketbalový klub Mohelnice v pátek 6. 8. úspěšně zakončil každoroční pravidelný basketbalový kemp. Kempu, který se konal formou příměstského tábora, se ve dvou týdenních turnusech zúčastnilo celkem 42 dětí, o které se staralo celkem 6 interních trenérů a 3 externí trenéři, respektive lektoři.

Správný stravovací režim účastníků zajišťovaly místní základní školy. Pro první turnus ZŠ Vodní a pro druhý ZŠ Mlýnská. Paním kuchařkám tímto moc děkujme za výborné obědy.

Na účastníky, kteří byli rozdělení do třech kategorií (kluci U15, dívky U14 a přípravka) čekal pestrý sportovně laděný program. Samozřejmostí byla každodenní ranní rozcvička a odpolední strečink nebo jóga. Kromě basketbalu jsme chodili plavat na místní krytý bazén nebo koupaliště v Lošticích a na Mírově. Zde nechyběly závody v plavání. V prvním týdnu byly individuální, ve druhém pak štafeta. Proběhl turnaj smíšených dvojic v badmintonu a v singlu ve stolním tenise. Dělali jsme různé překážkové dráhy, hráli na schovku, anebo se šli projet na autíčka do parku. Nesměl chybět ani fotbálek na hřišti v Lošticích pod vedením tamních trenérů nebo na jednom z místních plácků. Také jsme navštívili mohelnickou hasičskou zbrojnici a trénovali první pomoc. Návštěvu hasičů jsme zakončili závody družstev v hasičském útoku. Kemp byl zpestřen lekcí angličtiny s rodilým mluvčím a tak dále a tak dále.

Bylo toho zkrátka hodně a baskeťáci ať už současní nebo možná ti budoucí si to snad náležitě užili. Jejich spokojenost však můžete posoudit sami, stačí mrknout do naší fotogalerie ;-).

Hezký den a příští rok na viděnou!

BK Mohelnice