Muži si odvezli z Prostějova novoroční nadílku

Muži si odvezli z Prostějova novoroční nadílku

Kategorie: Články | 2021 | Muži

Boje o co nejlepší umístění ve skupině o první až šesté místo Středomoravské ligy mužů pro naše muže začaly neslavně. Hned v prvním zápase nám los určil nejtěžšího soupeře a také pravděpodobného adepta na postup do druhé ligy TJ OP Prostějov.

O síle Prostějova nikdo nepochyboval. Na nás bylo se přes vánoční svátky a v krátké době po nich dostat do formy a na soupeře se co nejlépe připravit. Příprava probíhala individuálně a každý hráč zvolil jiný formát. Pro někoho to bylo v čase uzení ležení na gauči a pojídání uzeného bůčku, pro druhého zase konzumace neúměrného množství hamburgerů z mekáče s litry Coca-Coly. O tabákových výrobcích a alkoholu taktně pomlčím :-).

Z výše uvedeného je jasné, že jsme do Prostějova jeli stoprocentně nachystaní, namotivovaní s odhodláním odvést stoprocentní výkon a poprat se o co nejlepší výsledek. Navíc důkazem velkého týmového ducha byla velice dobrá nálada a neustálé vzájemné podporování se, a to především v případech, kdy se někomu z nás něco nepodařilo.

Světe div se, i přes to přese všechno se zápas od první sekundy odehrával naprosto v režii Prostějova, který nás nepustil vůbec k ničemu. Jenom nás vcucnul, požvýkal a povalchoval, rozcupoval nás jako trhací kalendář a zase vyplivl. Nejostudnější byla především třetí čtvrtka, kdy jsme se zmohli pouze na jeden koš a jinak se koukali okolo, jak se exhibičně hraje basket. Konečný výsledek 108:42 (35:10 66:23 83:25) nepotřebuje další komentář.

Nu což, dáme pět šest piv, smotnem brčko a jedeme dál.

Body v zápase: Drlík Martin 9, Hauser Tomáš 8, Friedl Robert 7, Kopp Lukáš 5, Mikulášek Radek 4, Miketa Petr 3, Hybler Jan 2, Macháček Jan 2, Ambrož Zdeněk 2.

Šestky celkem (1/2; 50 %): Friedl 1/2.

Trojky (celkem 3): Drlík 1, Miketa 1, Kopp 1.

Basketu zdar, trenér Tomáš Hauser