Muži téměř skalpovali Zlín

Muži téměř skalpovali Zlín

Kategorie: Články | 2021 | Muži

V pátek 11. 3. se muži vydali na návštěvu k ševcům do Zlína, a ačkoliv nebyli úplně v plném počtu, do posledních minut zápasu bojovali o senzaci.

Obvykle se nám stává, že s týmy z top šestky hrajeme druhé housle a bojujeme o přežití. Pokud vyhrajeme jednu čtvrtinu, tak je to úspěch. Ve Zlíně jsme prožívali pravý opak. Dobrá osobní obrana na naší straně a mizerná střelba na straně soupeře vedli k tomu, že jsme tři čtvrtiny zápasu tahali za delší konec provazu tentokrát nezvykle my.

V poslední části nám však došla pára. Trvale na střídačku usedl hamburgery přejedený Koppik, který měl neustálé bolesti břicha. Náš pohyb v obraně už nebyl tak svižný, zlínští střelci dostali o půl sekundy více prostoru a začali se trefovat.

Na odpor a výraznější odpověď už jsme neměli síly, takže z toho byla prohra o deset 66:56 (17:19; 31:34; 45:50). Hlavy vzhůru, nehráli jsme vůbec špatně. Soupeř se do poslední chvilky klepal o výsledek, bohužel nám to tentokrát nevyšlo.

Body v zápase: Friedl Robert 16, Mikulášek Radek 11, Drlík Martin 10, Macháček Jan 6, Hauser Tomáš 5, Miketa Petr 4, Kopp Lukáš 4.

Šestky celkem (4/7; 57 %): Friedl 3/4, Mikulášek 1/3.

Trojky (celkem 4): Friedl 1, Mikulášek 2, Hauser 1.

Trenér Tomáš Hauser