Muži - Tohle je aspoň poctivej blázinec!

Muži - Tohle je aspoň poctivej blázinec!

Kategorie: Články | 2023 | Muži

Ne, vůbec našim dvěma trenérům Edovi s Masikem není co závidět. Na tréninku zkoušíme různé herní situace, procházíme statistiky soupeře, abychom byli na zápas co nejlíp připraveni a výsledek? Jakmile před zápasem zahouká siréna, všechno nachystané házíme za hlavu, přepneme se do nějakého punk modu a na hřiště nastupuje skupina individualit. To je jako byste z ohrady vypustili na svobodu nějaká zvířátka. Ty se taky po darování svobody rozběhnou každé nějakým směrem. Ten se jde napít ke studánce, jiný ryje čumáčkem v zemi žaludy a další žvejká šťovík. To, že patří k sobě, poznáte podle počtu noh nebo zbarvení srsti, my zas na sobě máme dresy.

Jinak si galapředstavení v Olomouci nejde vysvětlit. Rozkaz před zápasem zněl jasně…nastoupí proti nám mladí borci vážící 60 kilo, kteří budou rychlí, rádi skáčí na fake střely, aby mohli dát blok, takže my budeme hrát v klidu, nikam nespěchat, útoky si nachystáme a zkusíme je přetlačit. Realita? Po zisku balónu letíme do rychlého protiútoku, kde házíme míče do outu, necháváme si dávat bloky nebo nám mlaďoši balón prostě seberou. Kdyby se to stalo párkrát, ok, ale my jsme tuhle sebedestruktivní taktiku dokázali držet celý první poločas. Výsledek? Druhý den nám opět volali z Guinessovi knihy rekordů, jestli chceme těch našich 27 ztrát zapsat k našim předchozím rekordům. Protože jasný, my klidně přesprintujeme Usaina, přehodíme Honzu Železnýho nebo přeskočíme Sotomayora…tomu aspoň říkám poctivej blázinec.

Úplně na odpis ale ještě nejsme…asi. Ve druhém poločase, kdy jsme si zase řekli, co máme hrát a trenér nám dal potají do pití sedativa, jsme konečně zpomalili a začali náskok stahovat. Žel 18 bodovou ztrátu z první půlky jsme dokázali zredukovat už jen na konečných 70:67 a osamostatnili se tak na dně tabulky.

A protože se všemi papírově vyrovnanými soupeři jsme už hráli a dál nás čekají už jen Gozeři z horních pater tabulky, tak teď teprve přijde sranda. Prvním z nich bude teď ve čtvrtek 2.11. ve 20h Prostějov, kteří jsou rychlí a mají ve svém týmu pár vazbičů, takže jak borci.....rozdáme si to s něma ve sprintu nebo MMA?

UP Olomouc C – Mohelnice 70:67 (26:12 49:31 58:44)

Body: Hauser 28, Mikulášek 9, Hopjan 8, Ambrož 6, Drlík 6, Zapletal 5, Petřivalský 4, Macháček 1, Teltscher bez bodu

Trojky 5: Hauser 3, Zapletal 1, Ambrož 1

Šestky 16/12: Hauser 7/5, Mikulášek 3/3, Drlík 2/2, Macháček 2/1, Ambrož 2/1

Zavři oči brouku a sííí ya pod bezednými koši :-)