Muži v předehrávce druhého kola utržili další prohru

Muži v předehrávce druhého kola utržili další prohru

Kategorie: Články | 2021 | Muži

V předehrávce druhého kola Středomoravské ligy mužů jsme na domácí palubovce přivítali zlínské béčko. Soupeř nepřijel v nijak zvlášť nadupané sestavě, ale na nás to opět v pohodě stačilo. Prohra 57:80 (10:25; 26:50; 42:67) byla naprosto zasloužená a oprávněná.

Jako již mnohokrát jsme absolutně nestíhali rychlostně, a to jak v obraně, tak především v útoku, kde našim hlavním herním projevem je stát a čumět, jak se ostatní o něco snaží. Dalším faktorem je úspěšnost střelby obecně. V každém zápase nedáme stoprocentní šoupáky z podkoše ani otevřené střely. Trvale v soutěži dostáváme na frak ve trojkách. Pravidelně obdržíme dvouciferný počet trojek.

To všechno jsou rozdíly, které nás ve výsledku stojí zápas, respektive šanci bojovat o nějaký důstojný výsledek nedejbože výhru.

Tentokrát nám nepomohli ani fanoušci z domácího kotle, kteří dorazili v polovině poslední čtvrtiny. Ačkoliv mohutně skandovali a povzbuzovali, novou krev do žil nám vlít už nestihli.

Body v zápase: Hauser Tomáš 20, Faltus Ivo 10, Drlík Martin 10, Friedl Robert 8, Mikulášek Radek 7, Macháček Jan 2, Hybler Jan a Miketa Petr 0.

Šestky celkem (10/15; 67 %): Friedl 3/6, Mikulášek 2/2, Faltus 4/6, Hauser 1/1.

Trojky (celkem 5): Friedl 1, Mikulášek 1, Hauser 3.

Basketu zdar, trenér Tomáš Hauser