Prosincové domácí zápasy U11mix

Prosincové domácí zápasy U11mix

Kategorie: Články | 2023 | U11

V sobotu 2. 12. odehrálo naše nejmladší družstvo U11mix dvě soutěžní utkání s chlapci z BCM Olomouc B. S obří sněhovou nadílkou za okny tělocvičny jsme se směle pustili do boje a do sbírání dalších zápasových zkušeností. Děti odehrály celkem pěkná utkání, pomalu se začínají do hry zapojovat všichni hráči na hřišti. Začínáme se soustředit na bránění svého hráče, od většiny by to ale chtělo rychlejší zareagování na pohyb soupeře a taky na míč. Přesto dětem patří pochvala za odehrané zápasy, každým dalším jde vidět, že na tréninku pilně a naplno makáme. Dvě prohry 20:52 a 13:56 už nevypadají tak hrozivě jako na začátku roku.

Body: Slepička 12, Kára Filip 10, Přichystalová 5, Berg 4, Kára Jan 2, Homolák, Konečný, Marková, Moravová, Nejedlý, Nosál, Phan Dang Toan, Šanová.

Následující sobotu 9. 12. jsme v rámci Vánočního dne basketu odehráli přátelské utkání s chlapci U10 BCM Olomouc a uhráli první výhru 97:23, což dětem určitě dodalo dostatek sil do dalšího trénování. Hráli jsme pěkně kolektivně, snažili se nahrávat dopředu, bránili jsme své hráče a koš si daly snad všechny děti, co do zápasu nastoupily.

Jen tak dál!

Trenérka Lenka Kárová