První domácí dvojzápas U11mix

První domácí dvojzápas U11mix

Kategorie: Články | 2023 | U11

V neděli 22.10. odehrálo naše nejmladší družstvo U11mix svůj první domácí dvojzápas. V tělocvičně na Mlýnské jsme v brzkých ranních hodinách přivítali družstvo Fastav Zlín. Domácí premiéra nedopadla úplně dle představ, vinou nemocí a nachlazení chybělo pár hráčů, kteří by svým výkonem na hřišti určitě pomohli. Ačkoliv děti na každém tréninku dřou a jde vidět, jak se každým tréninkem zlepšují, na družstvo deseti kluků ročníku 2013 zatím nemáme basketbalovými dovednostmi, rychlostí ani nasazením. Ze zápasu si musíme vzít inspiraci a ponaučení do dalšího trénování, to znamená zabrat ještě víc, být rychlejší, dělat všechna cvičení naplno a ničeho se nebát (soupeřů ani míče).

Všem, co zápas odehráli, patří obrovská pochvala. Bolístky se zahojí a na prohry zapomene. V listopadu při dalším domácím utkání budeme určitě v plné síle a dalšímu soupeři nedáme výhru zadarmo :-)

Body: Slepička 18, Kára Filip 3, Berg 2, Přichystalová Lucie 2, Kára Jan, Kučmín Marek, Kučmín Matyáš, Marková, Moravová, Nosál, Šanová, Šedinová bez bodu.

Trenérka: Lenka Kárová